Dames fietsshirts

Dames fietsbroeken met een zeem

Een dames fietsbroek is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ook voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede fietsbroek voor dames erg belangrijk. Een goede fietsbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen.

Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een comfortabele fietsbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede fietsbroek voor vrouwen.

Dames fietsbroeken met zeem

Waarom is een fietsbroek met zeem voor dames zo belangrijk? De zeem is gevormd naar het vrouwelijke geslachtsdeel en de fietsbroek naar vrouwelijke rondingen met als doel je te beschermen tegen schaven en blaren.

Pasvorm als een tweede huid

Het zadel van een fiets zit niet bepaald lekker met een harde, smalle zit. Love for Cycling is één van de weinige verkooppunten van Nederland die Canari en Shebeest aanbiedt. Onze wielrensters gunnen we namelijk alleen het allerbeste. Een dames fietsbroek met zeem moet de huid beschermen, heeft platte naden, mag niet afzakken en heeft reflecterende elementen. Een goede fietsbroek zal aanvoelen als een tweede huid en zo hoort het ook. Je kunt pas van een fietsrit genieten als de dames fietskleding je niet hindert en je huid niet onnodig geïrriteerd raakt van een repetitieve beweging. Voor lange afstanden is het essentieel dat je fietsbroek je op het lijf geschreven is en je je kunt concentreren op het fietsen.

De technologie van Shebeest en Canari

De dames fietsbroek met zeem is de laatste jaren enorm geïnnoveerd. Door zich specifiek te richten op fietskleding voor vrouwen hebben beide merken technologische verbeteringen toegepast op de zeem. Zo heeft Canari, Pink 2G Gel op de markt gebracht. De Pink 2G Gel zeem heeft inzetstukken van siliconengel, waarmee je een zachte zit krijgt zonder wrijving.

Shebeest heeft ook innovaties gebracht;

  • Shelastic 1.0: heeft 4-way stretch ingebouwd en is daardoor heel soepel. Deze zeem kenmerkt zich door een langere doorloop.
  • Shelastic 2.0: met geïntegreerde 4-way stretch voor een vrije beweging en ook verre doorloop. Shelastic 2.0 heeft een perfecte aansluiting en voelt nog zachter aan.
  • Century Stretch: kenmerkt zich door zeer elastische kwaliteiten. De zeem is naadloos en sluit aan op elke beweging zonder wrijving. Trillingen worden opgevangen door de stevige zeem en vocht wordt snel afgevoerd.

Investeer in je sport

De sporadische fietser zal niet snel investeren in een degelijk wielrenners tenue. Ongemakken neemt men voor lief en de fiets zal daarna in de berging stof vergaren. Elke wielrenster die serieus met haar sport bezig is weet echter dat een goede basis nodig is voor haar fietsritten. De kwaliteit van een fietsbroek met zeem voor dames staat dan ook als eerste op de ranglijst. Een goede dames fietsbroek zakt niet af en zit niet te strak om de heupen, billen en dijen. Love for Cycling vertegenwoordigt de vrouwelijke fietser in alle maten. Een maatje meer is geen enkel probleem bij ons, want fietsen is voor iedereen. Functionaliteit wordt verwerkt in leuke trendy designs met opvallende reflecterende elementen voor zichtbaarheid. In een fietsbroek van Love for Cycling mag je daadwerkelijk gezien worden.

Bandenspoor - Donkergrijs