Dames fietsshirts

DotOut – Fietskleding voor dames

Een dames fietsbroek is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ook voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede fietsbroek voor dames erg belangrijk. Een goede fietsbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen.

Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een comfortabele fietsbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede fietsbroek voor vrouwen.

DotOut → fietskleding voor dames

Sinds het zomer seizoen van 2020 verkopen wij het merk Dotout in onze webshop. Ik was dit merk al tijdens een aantal vakanties in Frankrijk tegen gekomen, en wat me opviel waren de mooie designs en prettige stoffen. Dotout fietskleding voor dames leek mij daarom een goede aanvulling op ons bestaand assortiment fietskleding voor dames.

Dotout is een Italiaans fietskleding merk dat zich onderscheid van concurrenten door het gebruik van hoogwaardige materialen, zachte stoffen en gewoon zeer goede kwaliteit fietskleding, gecombineerd met mooie unieke designs. In Nederland is het merk Dotout nog niet zo bekend, vooral de Dotout fietskleding voor dames wordt op nog maar weinig plekken verkocht vandaar dat ik Dotout graag aan ons assortiment toe wilde voegen.

Dotout ziet beweging als een natuurlijke manier om stress te reduceren of voorkomen, beweging geeft je zowel mentaal als fysiek nieuwe energie. Dotout is ontwikkeld voor mensen die balans tussen werk, familie en sport belangrijk vinden. Als je zelf lekker in je vel zit, kun je ook beter presteren in je werk en meer aandacht geven aan je familie. Hier komt ook de tagline ‘BACK in TWO HOURS’ vandaan.

Dotout: people who successfully balance their sporting passion with the demands of everyday life by making time in their day for sport and wellbeing.

blank

Naast het ontwerpen en produceren van fietskleding loopt Dotout ook voor op het gebied van nieuwe innovaties in stoffen en pasvorm. Dit zorgt ervoor dat je er niet alleen goed uit zien op de fiets, maar ook comfortabel langere ritten kan rijden door de goed ontwikkelde zeem specifiek voor fietsbroeken voor dames, en mooie ademende en sneldrogende shirts.

De pasvorm van de fietskleding van Dotout is sportief. De broeken vallen iets aan de kleine kant en wij raden daarom aan om de Dotout fietsbroek voor dames een maat groter te bestellen, vooral als je tussen twee maten in zit. Dotout dames fietsshirts kun je in je eigen maat bestellen, de shirts vallen vrij lang waardoor je je ook geen zorgen hoeft te maken over een blote buik of rug.

Kortom, ben je op zoek naar goede kwaliteit fietskleding voor dames, met mooie designs en een eerlijk prijskaartje, dan is de Dotout fietskleding voor dames echt een aanrader.

Wij bieden niet de complete collectie van Dotout fietskleding voor dames aan, mocht je een item of maat willen bestellen dat niet op onze website staat, neem dan gerust contact met ons op via renee@loveforcycling.nl, wij zullen er dan alles aan doen om dit item voor je te bestellen.

blank
Bandenspoor - Donkergrijs
0

€ 0,00