Dames fietsshirts

Fietsbroeken voor vrouwen

Een dames fietsbroek is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ook voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede fietsbroek voor dames erg belangrijk. Een goede fietsbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen.

Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een comfortabele fietsbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede fietsbroek voor vrouwen.

Fietsbroek voor vrouwen

Een fietsbroek is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ok voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede fietsbroek voor vrouwen erg belangrijk. Een goede fietsbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een goede fietsbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede fietsbroek voor vrouwen.

Waarom een fietsbroek

Fietsbroeken zijn speciaal gemaakt voor het gebruik op een racefiets voor langere afstanden en vaak met een smal zadel. Doordat je vaak meerdere uren achtereen op een racefiets op dit smalle zadel doorbrengt is een goede fietsbroek erg belangrijk. Fietsbroeken worden gemaakt met zo min mogelijk en platte naden wat vervelende schaafplekken voorkomt. Daarnaast worden fietsbroeken gemaakt van een stof die zweet makkelijk af voert en ervoor zorgt dat je aerodynamisch op de fiets zit. Fietsbroeken voor mannen en vrouwen worden gemaakt met en zonder bretels. Met bretels hebben we het over bibshorts en zonder zijn het gewoon shorts. Veel wielrenners geven de voorkeur aan bibshorts omdat dit voorkomt dat de broek omlaag zakt.

Moet ik dan een specifieke dames fietsbroek kopen?

Het belangrijkste onderdeel van een goede fietsbroek voor mannen en vrouwen is een de zeem. Welk zeem voor jou het best is is erg persoonlijk. Sommige rensters hebben liever een dikkere zeem voor comfort terwijl andere vrouwen juist een dunnere zeem fijn vinden om meer feeling met de fiets te houden, de belangrijkste overweging is om een zeem zonder naden te kiezen om vervelende situaties te voorkomen. Daarnaast is het sterk aan te raden om als vrouwelijke wielrenster een dames fietsbroek te kopen. Deze fietsbroeken voor vrouwen zijn specifiek op de vrouwelijke anatomie aangepast en hebben daardoor een beter pasvorm wat irritatie voorkomt.

Love for Cycling biedt momenteel fietsbroeken aan voor vrouwen van de merken Shebeest en Canari. Zowel Shebeest als Canari maken fietsbroeken voor vrouwen van hoogwaardige kwaliteit. Daarnaast biedt Shebeest ook leuke en unieke designs aan op de dames fietsbroeken die vaak goed te combineren zijn met de fietsshirts van Shebeest.

Bandenspoor - Donkergrijs
0

€ 0,00