Dames fietsshirts

Fietsbroekje voor dames

Hoewel het vanzelfsprekend lijkt dat de belangrijkste investering wanneer je begint met wielrennen een goede fiets is, is er nog een ander item waarop je absoluut niet zou mogen besparen. Kan jij raden waar het om gaat? We hebben het over een fietsbroekje voor dames.

Je racefiets opstappen in een (fiets)broekje van slechte kwaliteit kan grote gevolgen hebben die ertoe kunnen leiden dat je het fietsen opgeeft. Met een goed fietsbroekje voor dames daarentegen, ga je al deze problemen uit de weg en kan je je voor de volle 100% concentreren op je fysieke activiteit.

Fietsbroekjes voor dames

Vind jij het heerlijk om je helemaal vrij te voelen op de fiets? Dan hoeven wij jou niet te vertellen dat dit enkel kan met het juiste fietsbroekje voor dames. Maar waarom is dit zo belangrijk en hoe kies je er het juiste fietsbroekje uit? Of je nu een korte – of een lange afstand fietsster bent, een goede fietsbroek voor dames is in alle gevallen een absolute must.

Wat is het juiste fietsbroekje voor dames?

Als wielrenster heb je jezelf deze vraag waarschijnlijk al meer dan eens gesteld. Dat is ook niet gek omdat je niet bepaald overstelpt wordt met het aanbod aan dames wielrenbroekjes. Love for Cycling wil alle fietsende dames de kans geven om comfortabel op de fiets te zitten in de juiste wielerkleding voor dames. En daarom vind je in onze webshop een ruime collectie aan fietsbroekjes voor dames in alle mogelijke kleuren, afwerkingen en maten. Al onze fietsbroekjes voor dames worden gekenmerkt door de volgende eigenschappen die zich vertalen in optimaal fietscomfort:

Voorzien van een speciale zeem
Opdat je huid niet constant tegen je zadel aan schuurt, heb je als het ware een tweede huid nodig die dit voorkomt. En dat is nu precies de bedoeling van de naadloze zeem in een fietsbroekje voor dames. De zeem functioneert als een schokdemper tussen je zadel en je huid. Hierdoor is zadelpijn niet langer mogelijk en andere ongemakken, zoals schaafplekken, wrijvingen en infecties blijven zo ook weg. In de Love for Cycling webshop vind je een breed aanbod aan fietsbroekjes voor dames met een dunne of juist met een dikkere zeem. Een dunnere zeem geeft je meer feeling met het zadel terwijl een dames fietsbroek met zeem die wat dikker is juist meer comfort biedt.

Vochtregulerende eigenschappen
Een wielrenbroek die geen vocht afvoert zal je waarschijnlijk niet meer dan één keer uit de kast halen. Om comfortabel te kunnen fietsen is het belangrijk dat je een constant droog gevoel hebt. De zachte materialen waaruit onze fietsbroekjes voor dames gemaakt zijn bevorderen een vochtafdrijvende werking. Zo kan jij, zelfs tijdens extra lange fietstochten blijvend genieten van een fantastisch fietscomfort.

Voorzien van platte naden
Ken je het gevoel van prikkende naden in je billen en/of dijen? Dan weet je dat dit niet echt aangenaam is, zeker niet wanneer je enthousiast aan het trappen bent. De Love for Cycling wielrenbroekjes voor dames zijn stuk voor stuk uitgerust met platte naden die je amper voelt waardoor jij niet hoeft in te leveren op comfort.

Elastische materialen
Opdat je je vrij kunt bewegen op de fiets is voldoende rekbaarheid essentieel. Onze fietsbroekjes voor dames zijn gemaakt van elastische materialen en voorgevormde taillebanden die staan voor maximale bewegingsvrijheid.

Zadelpijn maakt geen schijn van kans

Iedereen die minstens eenmaal op een racefiets gezeten heeft, weet dat de zadels vrij smal en gestroomlijnd zijn. Dit betekent dat ze niet echt comfortabel zijn en dat je dit comfort dus elders zult moeten gaan zoeken, bijvoorbeeld in je fietskleding zoals een goede fietsbroek voor dames. Een goed fietsbroekje voor dames is uitgerust met een hoge kwaliteit naadloze zeem die blaren, wrijving en een pijnlijk zitvlak voorkomt. Ook pijn aan je vrouwelijk geslachtsdeel en een slapend en/of tintelend gevoel in je staartbeen wordt vermeden door een goed passend fietsbroekje voor dames met een zeem van hoge kwaliteit.

Terwijl er vroeger gedacht werd dat zadelpijn voornamelijk veroorzaakt werd door het zadel zelf, weten we intussen dat ook de korte fietsbroek voor dames een grote oorzaak kan zijn. Sommige vrouwen zijn onmiddellijk nadat ze van hun fiets afstappen verlost van deze beruchte pijn, maar bij anderen duurt dit tot enkele dagen na de fietsrit. Soms is de pijn zo erg dat vrouwen ontmoedigd raken en besluiten om nooit nog op de fiets te stappen. Gelukkig hoef je je hier allemaal geen zorgen over te maken met het juiste fietsbroekje voor dames.

Stijlvolle en comfortabele fietsbroekjes voor dames

Omdat fietskleding voor dames tot op de dag van vandaag gelimiteerd is, stellen de meeste wielrensters zich tevreden met functionele dames wielrenkleding zonder aandacht te besteden aan het ontwerp. Wanneer je je fietsbroekje voor dames koopt in de webshop van Love for Cycling hoeft het zo niet te zijn. Naast oog voor comfort en veiligheid houden wij ook rekening met het modieuze aspect van onze ontwerpen. In ons uitgebreid assortiment aan fietsbroekjes voor dames is er voor iedere dame wat wils. Van standaard fietsbroekjes in zwart of grijs tot bibshorts met vrolijke prints en zeer opvallende reflectoren, je zegt het maar.

Maak je keuze uit ons aanbod aan fietsbroekjes voor dames

Ben jij op zoek naar een fietsbroekje voor dames voor op zonnige dagen? Dan is een korte fietsbroek voor dames precies wat je zoekt! Al onze korte fietsbroeken zijn voorzien van een speciale zeem en platte naden en zijn overigens mooi te combineren met een wielershirt voor dames. Heb je er veel last van dat je fietsbroekje omhoogkruipt terwijl je onderweg bent? Dan ga je best voor één van onze bibshorts. Een bibshort is een fietsbroekje voor dames met bretellen. De bretellen zorgen ervoor dat alles netjes op z’n plaats blijft zitten en dat je broekje niet kan afzakken en/of omhoogkruipen. De bibshorts beschikken over dezelfde exclusieve voordelen als de klassieke fietsbroekjes voor dames en zijn evenzeer beschikbaar in diverse kleuren en designs.

Fietsbroekjes voor dames van de beste merken

Fietsbroekjes voor dames van de meest gerespecteerde merken vind je bij Love for Cycling, gericht op het vrouwelijk lichaam en op een uitstekende fietsprestatie. Maak je keuze uit een fietsbroekje voor dames van Shebeest, Canari of Dotout en ga modieus de natuur in!

Bandenspoor - Donkergrijs
0

€ 0,00