Fietsshirt voor vrouwen

Fietsshirt voor vrouwen

Is wielrennen jouw favoriete sport? Dan mogen een paar dames fietsshirts van hoogwaardige kwaliteit niet ontbreken in jouw garderobe. Een goed fietsshirt voor vrouwen is er eentje waarvan de pasvorm afgestemd is op het vrouwelijk lichaam.

Deze fietsshirts zijn gemaakt van technologisch hoogwaardig materiaal en uitgerust met reflectoren voor een betere zichtbaarheid. In onze webshop vind je een zeer gevarieerd assortiment aan trendy fietsshirts voor vrouwen die aan al deze eigenschappen voldoen.

Fietsshirt voor vrouwen versus een heren fietsshirt

Is er dan een verschil? Ja hoor, een fietsshirt voor dames heeft een heel andere pasvorm dan een fietsshirt voor heren. Een wielrenshirt voor heren heeft, zelfs in de kleinere confectiematen, een vrij brede taille en sluit hierdoor niet mooi aan op de typisch vrouwelijke anatomie Wanneer je als dame op de fiets stapt met een heren wielershirt zal je, vanwege de bredere taille, snel veel last krijgen van het wapperen van de wind, dit maakt het fietsen onnodig vermoeiender. Een fietsshirt voor vrouwen daarentegen, heeft een smallere taille waardoor ze beter aansluiten en daardoor veel aangenamer zitten.

Hoewel fietsshirts voor vrouwen tot voor kort zeer moeilijk te vinden waren hier bij ons in Nederland, heeft Love for Cycling hier verandering in gebracht. In onze unieke webshop vind je een gevarieerd aanbod aan dames fietsshirts in neutrale of juist heel bonte kleuren, in basic of gewaagde designs en in standaard of speciale afwerkingen. En zeg nu zelf, ook tijdens het fietsen is het als vrouw erg leuk om aandacht te besteden aan je kleding.

MTB Fietsshirt voor vrouwen

Moet mijn wielrenshirt strak zitten?

Zoals je hierboven inmiddels hebt kunnen lezen, is het van groot belang dat je op zoek gaat naar een fietsshirt voor vrouwen om niet in te moeten leveren op je fietscomfort. Maar hoe strak moet je fietsshirt nu precies zitten om je lekker in je vel te voelen? Dat hangt voornamelijk van je eigen voorkeur af. Een té los wielershirt voor dames gaat heen en weer flapperen en dat is niet prettig tijdens het fietsen.

Een té strak wielrenshirt laat je niet goed ademen en dat kan natuurlijk ook niet. Omdat je zelf waarschijnlijk het beste weet of jij nu juist van een tight (= strakke) of een loose (= losse) fit houdt, bieden wij beiden aan in onze webshop. De wielrenshirts voor dames van het Amerikaanse topmerk Canari hebben een wat losse pasvorm terwijl de DotOut wielrenshirt een beetje strakker zitten. Bij Shebeest vind je, afhankelijk van het model, beide pasvormen terug.

Het belang van een siliconen boord

Er is niets zo irritant als een wielrenshirt dat constant omhoog kruipt tijdens het fietsen. De oplossing voor dit probleem? Een fietsshirt voor vrouwen met een siliconen boord. De siliconen boord zorgt ervoor dat je wielershirt op zijn plaats blijft zitten, ook wanneer je met een hoge snelheid fietst.

Praktische fietsshirts voor vrouwen bij Love for Cycling

Naast de pasvorm en de siliconen boord zijn er nog andere zaken waar je aandacht aan moet besteden wanneer je een nieuw wielrenshirt voor dames gaat kopen. Wielrennen met een rugzak of een fietstas is niet echt een optie en daarom heb je een fietsshirt voor vrouwen met opbergruimte nodig. Bij Love for Cycling vind je wielershirts voor dames voorzien van handige opbergzakjes voor je telefoon, je eten, etc.

Fietsshirt voor vrouwen met hoogwaardige technologie

Een comfortabel wielrenshirt is gemaakt van dunne materialen die je nauwelijks voelt zitten op je huid. Waar sommige dikkere materialen wrijving, schrale plekken, schuren en andere soorten huidirritaties in de hand werken, gaan dunne materialen deze ongewenste effecten juist uit de weg. Daarnaast is het belangrijk dat je kiest voor en stof die je zweet goed van de huid wegvoert. Niet enkel de dikte, maar ook de rekbaarheid van de stof is niet te verwaarlozen. Hoe elastischer je fietsshirt voor vrouwen is, hoe groter jouw rijcomfort. En voor wie graag fietst in het zonnetje, hebben wij bij Love for Cycling een aantal dames wielrenshirts met UV-beschermende eigenschappen die vermijden dat je verbrandt door je fietsshirt heen.

Zet je eigen veiligheid voorop

Misschien dacht je dat vestjes met reflectoren enkel bedoeld zijn voor mensen die het verkeer regelen. Een fietsshirt voor vrouwen met reflectoren maakt jou, als wielrenster, veel zichtbaarder voor andere weggebruikers. In de Love for Cycling webshop vind je talloze fietsshirts voorzien van reflectoren. Aan jou om je favoriete shirt te kiezen!

Enorme keuze aan fietsshirts voor vrouwen

Ben jij een fanatieke wielrenster die het hele jaar door op de fiets stapt? Dan spreekt het vanzelf dat je meerdere outfits nodig hebt. In onze webwinkel vind je dames fietsshirts met korte mouwen, dames fietsshirts met lange mouwen en mouwloze dames fietsshirts van de topmerken Canari, Shebeest en DotOut.

Mouwloos fietsshirt voor vrouwen
Mouwloze fietsshirts voor dames zijn ideaal voor fietstochten in de volle zon. Vergeet niet van een fietsshirt met ingebouwde UV-bescherming te kopen en jezelf in te smeren met een zonnebrandcrème van een gerenommeerd merk om te vermijden dat je verbrandt.

Fietsshirts met korte mouwen voor dames
Korte mouwen zijn ideaal voor alle dagen met een wisselvallig klimaat. En van die dagen zijn allesbehalve zeldzaam in Nederland. Regent het wanneer je vertrekt, maar wordt er later die dag mooi weer voorspeld? Dan is een fietsshirt met korte mouwen ideaal, je trekt er een regenjasje overheen en je bent klaar voor vertrek.

Fietsshirts met lange mouwen voor dames
Op de koudste dagen van het jaar en in de wintermaanden zijn fietsshirts met lange mouwen erg prettig. Een fietsshirt voor vrouwen met lange mouwen biedt je dezelfde voordelen als een mouwloos shirt of eentje met korte mouwen met dat verschil dat je lichaam warmer gehouden wordt.

Fietsshirt voor vrouwen op fietsvakantie

Modieus op de fiets met een fietsshirt voor vrouwen

Aandacht besteden aan je kleding gaat veel verder dan er goed uitzien op het werk of wanneer je uitgenodigd bent voor een feestje. Een modebewuste vrouw wil gewoon altijd goed voor de dag komen, zelfs tijdens het sporten. Hoewel er vroeger enkel naar functionaliteit gekeken werd, spelen de ontwerpen van fietskleding de dag van vandaag een steeds grotere rol. Er zijn zoveel sportmerken op de markt dat de concurrentie enorm gestegen is waardoor het belang van een mooi design alleen maar groeit.

Bij Love for Cycling vind je een ruime collectie aan fietsshirts voor vrouwen van eersteklas kwaliteit in modieuze ontwerpen. Houd jij van hippe dames fietskleding of een mouwloos shirt in een felle kleur of gaat jouw voorkeur uit naar een veelkleurig fietsshirt voor vrouwen met lange mouwen in een klassieke uitvoering? Wij hebben voor elke vrouw een passend fietsshirt.

Bandenspoor - Donkergrijs
0

€ 0,00