Fietsshirts voor dames

Als je op de fiets stapt is het natuurlijk fijn dat je er comfortabel bij zit maar daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk om er goed uit te zien. Met onze collectie fietsshirts voor dames moet dit zeker lukken. Van zomerse bloemen prints tot strakke designs van merken zoals Shebeest en Canari is er altijd wel een fietsshirt dames te vinden die jij mooi vindt, eventueel met bijpassende fietsbroek dames.

Fietsshirt modellen

Love for Cycling bied fietsshirts aan met lange en korte mouwen, en ook hebben wij een aantal mooie regen jassen in ons assortiment. Naast de standaard maten proberen wij ook altijd te zorgen voor een compleet aanbod van fietsshirts dames in grotere maten. Mocht een bepaald shirt niet in jou maat beschikbaar zijn, of ben je op zoek naar een specifiek model of design neem dan gerust contact met ons op, wij zullen ons best doen om de fiets kleding te bestellen.

Hoge Kwaliteit en plussize

Al onze fietsshirts dames zijn van hoogwaardige kwaliteit wat zorgt voor duurzaamheid en comfort, de hoogwaardige stoffen zorgen voor een goede afvoer van zweet. Omdat kwaliteit bij Love for Cycling hoog in het vaandel staat testen wij alle modellen fietsbroeken dames en fietsshirts dames voordat ze op de website komen, zo weten we zeker dat we de beste kwaliteit fietskleding dames aanbieden.

Custom Fietsshirt

Mocht je met je club, team of vriendengroep op zoek zijn naar een gepersonaliseerd of custom fietsshirt neem dan contact met ons op via renee@loveforcycling.nl. Wij bieden de mogelijkheid om een custom designed fietsshirt en/of fietsbroek te maken met als basis het Italiaanse merk BIEMME – Essence of cycling.

Fietsshirt in de aanbieding

Onze fietsshirts dames worden voor een competitieve prijs aangeboden, maar wij proberen aan het einde van elk seizoen ook een mooie aanbieding te doen op onze fietskleding. Houd onze website in de gaten voor leuk aanbiedingen.