Dames fietsshirts

Korte fietsbroeken voor dames

Een korte dames fietsbroek is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ook voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede fietsbroek voor dames erg belangrijk. Een goede fietsbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen.

Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een comfortabele fietsbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede fietsbroek voor vrouwen.

Korte fietsbroek voor dames

Er voelt niets zo lekker als met je blote benen op de fiets. Een korte fietsbroek voor dames geeft je net dat extra zetje om alles uit jezelf te halen. De wind op je benen zorgt voor verkoeling als je intensief met je fietssport bezig bent.

Wielrennen in topvorm

In een korte damesfietsbroek voel je de elementen van moeder natuur op je huid. Bij Love for Cycling weten we dat wielrennen draait om een gevoel van vrijheid en avontuur. Vooral na een lange fietsrit voel je dat je echt leeft en het beste uit jezelf hebt gehaald. In een korte wielrenbroek voor dames heb je veel minder last van zweet, omdat je direct verkoeling krijgt op je huid. Naast korte fietsbroeken voor vrouwen kun je bij Love for Cycling ook de vertrouwde bibshort vinden. Een bibshort is in feite een korte damesfietsbroek, maar dan met handige bretels. De Shebeest bibshort kan niet afzakken en heeft net als de gewone fietsbroek een zeem ter bescherming.

Fiets je liever solo of met een maatje?

Wielrennen is een sport die je bij uitstek alleen kunt uitoefenen. Wil je even stoom afblazen of gewoonweg een goede tijd neer zetten zonder oponthoud? Korte fietsbroeken van Shebeest en Canari bieden bescherming, comfort en geven je een modebewuste uitstraling. Het materiaal zorgt voor een goede vochtregulatie, zodat het lichaam goed op temperatuur blijft tijdens je inspanning. Ben je een sociaal dier dan leent de wielersport zich er ook voor om er met een maatje of team op uit te gaan. Wanneer je in teamverband fietst is het aan te raden om dezelfde dames fietskleding te dragen. Zo ben je als team herkenbaar en maak je een professionele indruk op potentiële sponsors. Bij Love for Cycling kun je terecht voor custom fietskleding voor jouw wielerclub.

De echte powervrouw herken je van een afstand

De korte damesfietsbroek ziet er niet alleen trendy uit, maar zorgt er ook voor dat je opvalt tussen het verkeer. Shebeest en Canari hebben allebei reflecterende details aangebracht in hun korte fietsbroek voor dames voor een extra opvallende look. De topmerken Shebeest en Canari zijn beide topmerken uit Californië. Het is terug te zien in hun vrolijke en opvallende prints. Shebeest en Canari pleiten voor fietskleding voor elke vrouw. Ben je een vrouw met curves of juist niet? Voor elke vrouw maken de merken een perfect passende outfit. Uit ervaring weten Shebeest en Canari wat de knelpunten zijn bij de korte fietsbroek voor dames. De fietskleding wordt door vrouwen ontworpen en getest alvorens het product op de markt wordt gebracht. Stap ook op de fiets in een korte fietsbroek van Love for Cycling.

Bandenspoor - Donkergrijs