Dames fietsshirts

Lange fietsbroek voor dames

Zoek jij altijd opnieuw naar de unieke combinatie van elegantie en comfort in een hippe, lange fietsbroek? Dan is een Love for Cycling lange fietsbroek voor dames wat jouw kledingkast nodig heeft! In onze webshop blinken we uit met een gevarieerde collectie aan lange fietsbroeken voor modebewuste wielrensters.

En omdat een fietsbroek in de eerste plaats functioneel moet zijn, bieden wij uitsluitend lange fietsbroeken voor dames van superieure kwaliteit aan. Hoe herken je een goede lange dames fietsbroek, waar moet je op letten en hoe zien ze eruit? We vertellen het jou in dit artikel.

Love for Cycling lange fietsbroeken voor dames

Voel je je helemaal vrij wanneer je heerlijk aan het wielrennen bent de natuur? Opdat dit fantastische gevoel niet in het gedrang komt, is het van groot belang dat je een fietsbroek met een speciale zeem draagt. Zulke fietsbroeken dragen niet alleen bij aan jouw zitcomfort en fietshouding, maar zorgen er bovendien voor dat je gespaard blijft van zadelpijn en andere mogelijke huidirritaties en -infecties. En omdat je hier bij ons in Nederland nooit zeker bent van het weer is een lange fietsbroek voor dames eigenlijk altijd een goede keuze. Maak je keuze uit onze lange dames fietsbroeken van hoogwaardige kwaliteit en geniet volop van jouw wielrentochtjes.

Waarom een lange fietsbroek voor dames met zeem

We kunnen het belang van een goede dames fietsbroek niet genoeg benadrukken. Op de fiets stappen in een gewone sportbroek of in een fietsbroek van minderwaardige kwaliteit resulteert automatisch in een pijnlijk zitvlak, schrale plekken en huidaandoeningen in je dij- en bilstreek. Om dat te vermijden is het noodzakelijk dat je een lange fietsbroek voor dames voorzien van een speciaal ontworpen zeem draagt. De zeem heeft meerdere essentiële functies tijdens het fietsen:

Optimaal zitcomfort
Het zadel van een racefiets is in de regel vrij smal en gestroomlijnd met als gevolg dat hij niet altijd comfortabel is, zeker niet voor een lange fietsrit. Dit betekent echter niet dat jij als enthousiaste wielrenster niet comfortabel op pad kunt. Door een lange fietsbroek voor dames met een goede zeem te dragen kan je ondanks je smalle zadel toch gewoon profiteren van een uitstekend zitcomfort. Dit komt omdat de zeem een soort kussentje is dat in de Love for Cycling fietsbroeken bevestigd is dat werkt als een buffer tussen je zadel en je zitvlak. De zeem vangt de zogenaamde schokken, veroorzaakt door de bewegingen die je maakt tijdens het fietsen, op en doet zo het risico op zadelpijn verkleind.

Ideale pasvorm
Omdat je optimaal wilt kunnen genieten tijdens het fietsen mag het belang van een goede pasvorm van je lange fietsbroek voor dames ook niet onderschat worden. De aanwezigheid van de elastische zeem in onze dames fietsbroeken leidt ertoe dat ze heerlijk rekbaar zijn en een perfecte pasvorm hebben voor elke vrouw.

Geen huidirritaties
Lange fietsbroeken voor dames die aan elkaar gestikt zijn d.m.v. veel naden zorgen voor de nodige overlast tijdens het wielrennen. Een voortdurend prikkend gevoel, schuren en wrijvingen tussen je billen zijn slechts enkele van de vele ongemakken waar je mee te maken kunt krijgen. De Love for Cycling lange fietsbroeken voor dames zijn gemaakt met zo weinig mogelijk naden om al deze onaangenaamheden te voorkomen.

Lange fietsbroeken voor vrouwen in verschillende modellen

Niet iedere fietsvrouw is hetzelfde, en dat begrijpen wij bij Love for Cycling maar al te goed. Daarom vind je in onze veelzijdige webshop een mooie collectie aan lange fietsbroeken voor dames in verschillende ontwerpen, kleuren en uitvoeringen terug. Ga jij voor een basic zwarte lange fietsbroek voor dames of durf je het aan om een lange fietsbroek voor dames in een vrolijke kleur, zoals geel of rood te dragen? Aan jou de keuze. Niet enkel qua kleur, maar ook qua afwerking bieden wij meerdere modellen aan lange dames fietsbroeken aan. Zo zijn de meeste modellen uitgerust met reflecterende accenten voor extra zichtbaarheid en opbergzakjes om (kleine) persoonlijke spullen in te bewaren tijdens het fietsen.

Shebeest lange fietsbroeken voor dames

Shebeest is een Amerikaans high-end merk, gespecialiseerd in het design van vrouwen fietskleding. Shebeest staat voor “door vrouwen geïnspireerde fietskleding” en dat zie je ook terug aan de ontwerpen afgestemd op de typisch vrouwelijke rondingen. Wist je dat de Shebeest lange fietsbroeken voor dames uitsluitend door fietsende vrouwen ontworpen worden? Mannen hebben een compleet andere anatomie en het is precies daarom dat een fietsbroek voor mannen absoluut niet geschikt is voor vrouwen. De vrouwelijke Shebeest designers sloegen de handen in elkaar en kwamen zo tot de ontwerpen van de vrouwelijke fietskleding. Wat de lange fietsbroeken voor vrouwen betreft, is er extra veel aandacht besteed aan een de zeem die zich volledig aanpast aan de vrouwelijke lichaamsvorm.

Daarnaast zijn alle Shebeest lange fietsbroeken voor dames voorzien van een elastische, hoge tailleband en zijn ze gemaakt uit platte naden voor optimaal fietscomfort. Zo kan jij, als wielervrouw ongestoord de beste fietsprestaties neerzetten. En als kers op de taart, kan je bij Shebeest kiezen uit opvallende en discrete lange fietsbroeken voor dames in maten vanaf XS tot en met 2XL. Want elke vrouw is nu eenmaal anders.

Shop je lange fietsbroek voor dames in stijl

Shoppen in stijl en volgens jouw persoonlijke stijl? Klinkt te mooi om waar te zijn? De Love for Cycling webshop maakt het mogelijk! Tot een paar jaar geleden was het inderdaad zo dat shoppen naar een lange fietsbroek voor dames een moeizame opdracht was. Het aanbod was schaars en de weinige items die verkrijgbaar waren, waren vaak zo moeilijk terug te vinden dat de meeste vrouwen zichzelf tevredenstelden met een lange fietsbroek voor mannen. Love for Cycling heeft er alles aan gedaan om dit probleem uit de wereld te helpen. Daarom bieden wij alle fietsende vrouwen een prachtige collectie aan lange fietsbroeken voor dames in alle denkbare kleuren, ontwerpen en uitvoeringen aan.

Beleef een unieke winkelervaring in onze webshop en shop vanuit huis voor jouw favoriete lange fietsbroek voor dames. Vergeet ook niet van een blik te werpen op onze sale pagina en kijk of je een model terugvindt dat op jouw stijl aansluit. Al onze lange fietsbroeken voor dames zijn voorzien van gedetailleerde productomschrijvingen die jou alles wat je moet weten over het comfort en de confectiematen vertellen. Verder krijg je ook steeds gerelateerde fietsbroeken te zien en kan je, voor elke bestelling opnieuw, rekenen op een vliegensvlugge levertermijn met verzending binnen 24 uur. Moet jouw lange fietsbroek voor dames afgeleverd worden op een Belgisch of Nederlands adres? Dan ben je, ongeacht de bestelwaarde van je order, verlost van de extra kosten voor de verzending!

Bandenspoor - Donkergrijs
0

€ 0,00