Love For Cycling | Over ons

Love for Cycling

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn webshop Love For Cycling. Met Love for Cycling is het mijn missie om mooie en goede kwaliteit fietskleding aan te bieden voor alle fietsvrouwen. Het maakt niet uit of je lang bent of klein, maat XS of 3XL, als fietsvrouw wil je gewoon comfortabel en het liefst ook een beetje trendy op de fiets zitten.

Er zijn natuurlijk genoeg webshops waar je fietskleding voor vrouwen kunt kopen. Maar ben je op zoek naar goed advies, unieke merken en een shop helemaal gericht op vrouwen? Dan wordt het al een stuk lastiger. Met Love For Cycling hoop ik dit aan te kunnen bieden. Heb je vragen over kleding, beginnen met wielrennen of iets anders gerelateerd aan het fietsen? E-mail dan ook gerust!

Zelf fiets ik nu vier jaar fanatiek, daarvoor sportte ik al veel en had ik weleens op een racefiets gezeten, maar een echte fietsvrouw zou ik mezelf toen niet genoemd hebben. Vanwege een enkel blessure en mijn vriend die al wel heel veel fietste heb ik toen de switch naar wielrennen gemaakt. Ik vind het leuk om tourtochten te fietsen met vrienden, maar vind het ook lekker om er af en toe alleen op uit te trekken. Samen met mijn vriend heb ik meegedaan aan Alpe d’HuZes en de Pyreneeën en de Alpen Marmotte.

Heb je vragen over de kleding in mijn shop, een specifieke maat, of iets anders? Stuur dan gerust een mailtje naar renee@loveforcycling.nl.

Tante Scheetje

Instagram

Volg ons op Instagram via @loveforcyclingnl

0

€ 0,00