Wielrenbroek dames

Wielrenbroek voor dames

Een wielrenbroek voor dames is onmisbaar als je begint met wielrennen. Maar ook gevorderden wielrenster kan niet zonder een goede fietsbroek voor vrouwen. Maar waarom eigenlijk? Waarom is een wielrenbroek tijdens het fietsen zoveel beter en comfortabeler dan een gewone sportbroek? En, waarom is het belangrijk om als vrouwelijke wielrenner een speciale wielrenbroek voor dames aan te schaffen?

Elke wielrenster is wel bekend met de zadelpijn. Zadelpijn kan tijdens het fietsen komen opzetten, wat de laatste kilometers een stuk minder comfortabel maken. Maar ook tot na enkele dagen na de fietsrit kan de zadelpijn nog voelbaar zijn. Die pijn kan het plezier in het fietsen flink verminderen, en voor veel vrouwen is dit een reden om niet of minder te gaan fietsen.

Geen zadelpijn met een goede wielrenbroek

Vervelend, maar gelukkig kan een goede wielrenbroek voor dames dit voorkomen. Een goede fietsbroek voor vrouwen is speciaal gemaakt om de drukpunten van het zadel te verlichten en de wrijving te voorkomen. Dit zorgt voor minder zadelpijn, schrale plekken en blaren. Een dameswielrenbroek is dus onmisbaar voor elke vrouwelijk wielrenster. Een goede fietsbroek is de basis van iedere wielrenoutfit. Bij Love for Cycling hebben we de beste dameswielrenbroeken geselecteerd. We bieden niet alleen comfortabele fietsbroeken in diverse maten, we hebben ook diverse designs van verschillende topmerken.

Fietsbroeken speciaal voor dames

Met je haren in de wind en flink doortrappen. Voor de een gaat het om het verbeteren van het eigen record, voor de ander is het pure ontspanning. Heerlijk natuurlijk, zeker als dat zonder de ‘wielerpijntjes’ kan. Helaas komt zadelpijn veel voor. Niet gek ook, want een gemiddeld racefiets zadel is hard, smal en gestroomlijnd. Niet erg comfortabel, dus. Wielrenbroeken speciaal voor dames zijn speciaal voor vrouwen ontworpen: De wielrennersbroekjes zijn op het vrouwelijk lichaam aangepast, en zijn voorzien van een zeem. Deze zeem ligt als een verdikking in de wielrenbroek voor dames en werkt als een buffer tussen het zadel en de drukpunten. De zeem heeft een andere vorm dan de zeem voor mannen fietsbroeken. Daarnaast zijn de dames wielrenbroeken gemaakt met platte naden. Deze naden schuren minder, en voorkomen op die manier schrale plekken. Fietsbroeken speciaal voor vrouwen zorgen dus voor optimaal fietscomfort. Dit maakt een wielrenbroek voor dames die wielrennen echt onmisbaar.

Wielrenbroek voor dames

Een prachtige wielrenbroek voor dames

Natuurlijk is het het meest belangrijk dat een damesfietsbroek goed zit. De wielrenbroek zit dan als een soort tweede huid en is daarmee erg comfortabel. Daarnaast zit de dameswielrenbroek nauwsluitend, wat zorgt voor extra aerodynamica. Naast dat de broek goed moet zitten tijdens het fietsen, is het ook belangrijk dat de damesfietsbroek mooi is. De dames fietsbroek moet netjes aansluiten, maar ook het ontwerp is steeds belangrijker geworden in de fietswereld. Love for Cycling biedt dameswielrenbroeken van de beste kwaliteit én met de leukste prints. In ons aanbod vind je verschillende kleuren, zodat er altijd een fietsbroek te vinden is die bij de rest van je tenue past. Daarnaast zorgen de kleuren in combinatie met de reflecterende elementen ervoor dat je opvalt op de weg. Wel zo veilig, toch?

Fietsbroeken voor vrouwen bij Love for Cycling

Onze fietsbroeken voor vrouwen zijn speciaal ontworpen voor elk vrouwelijk lichaam, en helpt je zo goed mogelijk presteren. Bij ons vind je de dames fietsbroeken van topkwaliteit en van de beste merken. Love for Cycling biedt een breed assortiment aan fietsbroeken in verschillende designs en maten voor dames. Bij ons vind je onder andere vrouwenfietsbroeken van het merk Dotout, Shebeest en Canari. Het aanbod van deze merken is schaars in Nederland. Bij Love for Cycling hebben we deze merken in ons assortiment weten op te nemen, en dat is uniek! Bij ons vind je deze en andere topmerken voor de beste fietsbroek voor dames. Love for Cycling vindt dat kwaliteit betaal moet zijn voor iedereen die graag fietst. Dit zie je dan ook terug in onze scherpe prijzen. Bij ons betaal je niet te veel voor een fietsbroek voor dames.

Korte en lange wielrenbroek voor dames

Tijdens een heerlijke fietstocht in de zomer wil je natuurlijk een korte damesfietsbroek dragen. Heerlijk, die zon op je huid! Maar in het vroege voorjaar of het najaar is een driekwart damesfietsbroek niet te missen. Bij Love for Cyling bieden we een breed assortiment aan fietsbroeken voor dames: korte fietsbroeken, driekwartfietsbroeken en wielrenbroeken met bretels.

  • Korte wielrenbroek: bij warm weer is dit de meest ideale wielrenbroek voor dames. De korte fietsbroek voor vrouwen biedt de juiste bescherming en ondersteuning dankzij de zeem. Daarnaast voorkomen de platte naden irritatie.
  • Bibshort: Tijdens een lange fietsrit kan het vervelend zijn dat een wielrenbroek afzakt of verschuift. Tijdens het wielrennen wil je niet bezig zijn met het sjorren aan je wielrenbroek. Daarom is een bibshort een onmisbare wielrenbroek voor dames. De bibshort is uitgerust met bretels. Deze bretels zorgen ervoor dat de wielrenbroek voor dames niet afzakt en goed op zijn plek blijft zitten. Dit zorgt dus ook voor minder wrijving. Daarnaast blijft de zeem ook op de ideale plek zitten, waardoor je minder last zal hebben van zadelpijn.
  • Driekwart wielrenbroek: Weer of geen weer, soms wil je op de koudere dagen of koudere momenten op de dag een rit maken. Dan kan een korte dameswielrenbroek wat koud zijn. Voor de frissere momenten biedt een driekwartwielrenbroek meer warmte. Voor de koudere dagen of vroege ochtenden biedt de driekwart wielrenbroek meer warmte. Een driekwartwielrenbroek voor dames biedt daarbij dezelfde voordelen als de korte wielrenbroek voor dames: juiste bescherming dankzij de zeem en platte naden. Zo wordt zadelpijn en irritatie voorkomen. Met een driekwartwielrenbroek in combinatie met een dames fietsshirt met lange mouwen kun je er ook in frisser weer gewoon tegenaan!
Wielrenbroek dames van Shebeest

De beste dames wielrenbroeken

De beste dameswielrenbroeken vindt je bij Love for Cycling. Je vindt bij ons fietsbroeken voor vrouwen van topkwaliteit voor de beste prijs. We selecteren speciaal voor onze vrouwelijke wielrenners de beste merken en zorgen voor een snelle levering. Kun je dus niet wachten om met je gloednieuwe dames fietsbroek met zeem op de fiets te springen? Bestel dan snel je nieuwe dameswielrenbroek. Wij bieden gratis verzending in Nederland en België en zorgen dat jij binnen 24 uur in jouw nieuwe comfortabele fietsbroek voor dames op je racefiets zit.

Bandenspoor - Donkergrijs
0

€ 0,00