Dames fietsshirts

Wielrenbroek voor dames

Een wielrenbroek voor dames is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ook voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede wielrenbroek voor dames erg belangrijk. Een goede wielrenbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen.

Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een comfortabele fietsbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede fietsbroek voor vrouwen.

Wielrenbroek voor dames

Een dames wielrenbroek is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ook voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede wielrenbroek voor dames erg belangrijk. Een goede wielrenbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een comfortabele wielrenbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede wielrenbroek voor vrouwen.

Wielrenbroeken speciaal voor dames

Geniet jij ook van de vrijheid van wielrennen? Misschien kom jij wel helemaal tot rust tijdens een lange fietsrit. Fietsers zoals jij weten dat het dragen van een wielrenbroek van essentieel belang is voor het zitcomfort en de houding waarin je fietst. Wat zijn de verschillen in wielrenbroeken en welke dames wielrenbroek past het beste bij mijn fiets of wielersport?

Wielrenbroek voor dames

Het belang van een goede wielrenbroek

Vrouwen die willen beginnen met wielersport vragen zich weleens af waarom een wielrenbroek voor dames zo belangrijk is. Een wielrenbroek voor vrouwen heeft de functie om het schuren in de liezen en dijen tegen te gaan. Zadels van sportfietsen zijn smal en gestroomlijnd, maar zitten niet bepaald comfortabel. Zeker als je van plan bent om lange afstanden te fietsen of op snelheid dan is een dames wielrenbroek met platte naden en een zeem speciaal ontworpen voor het vrouwelijk lichaam geen overbodige luxe. De wielrenbroek voor vrouwen voorkomt blaren, schaafplekken en bevordert een goede zit.

Pijnlijke ongemakken tijdens of na het fietsen zijn ontmoedigend en je zal daarna niet graag meer op een fiets willen stappen. Een wielrenbroek voor dames heeft als voordeel dat deze aanvoelt als een tweede huid, maar dan zonder de kwetsbaarheid daarvan. Afhankelijk van jouw voorkeur is de zeem in verschillende diktes verkrijgbaar. Een dikke zeem biedt optimale bescherming voor jouw drukpunten. De dunnere zeem geeft ook bescherming, maar biedt meer connectie met jouw fiets.

Exclusieve merken bij Love for Cycling

Love for Cycling heeft de beste merken voor vrouwelijke wielrenners. Speciaal ontworpen voor elk vrouwelijke lichaam en voor een zo goed mogelijke prestatie. We hebben niet allemaal dezelfde maat vrouwen fietskleding en Love for Cycling weet dat als geen ander. Merken als Dotout, Shebeest en Canari hebben de perfecte pasvorm voor elk figuur. Het Italiaanse merk Dotout en de Amerikaanse kwaliteitsmerken Shebeest en Canari zijn lastig te verkrijgen in Nederland. Love for Cycling heeft deze merken toch weten te bemachtigen en biedt deze topmerken aan tegen de scherpste prijs. Kwaliteit moet immers betaalbaar zijn voor iedereen die van fietsen houdt. Met de exclusieve merken Dotout, Canari en Shebeest weet Love for Cycling precies wat de vrouwelijke fietsers willen. Beide merken zijn ontwikkeld door fervente fietsers en weten wat de knelpunten zijn voor goed passende wielrenbroeken.

Love for Cycling heeft de beste wielrenbroeken:

  • Korte wielrenbroek: In de zomer is dit de ideale wielrenbroek voor dames. De platte naden zorgen ervoor dat er geen irriterende wrijving ontstaat. De zeem zorgt voor de juiste bescherming en ondersteuning.
  • Bibshort: Een bibshort is een wielrenbroek met bretels. De bretels zorgen ervoor dat de broek niet omlaag rolt en goed op zijn plek blijft zitten.
  • Driekwart wielrenbroek: Voor de koudere dagen of vroege ochtenden biedt de driekwart wielrenbroek meer warmte, maar met hetzelfde comfort als de korte wielrenbroek voor dames.

In een mooie wielrenbroek mag je gezien worden

Vroeger werd voornamelijk de functionaliteit van sportkleding benadrukt. Tegenwoordig zijn ontwerpen veel speelser en creatiever geworden. Het modeaspect is veel belangrijker geworden voor sportmerken, omdat ze veel meer concurrentie hebben gekregen. Love for Cycling biedt dames wielrenbroeken aan van topkwaliteit met de leukste prints. Reflecterende kleuren zorgen ervoor dat je niet over het hoofd wordt gezien. De veiligheid is voor fietsers van het grootste belang wanneer ze op donkere wegen of tijdens donkere dagen fietsen. Laat medeweggebruikers zien dat je er bent. Reflecterende elementen zijn verwerkt in de wielrenbroeken en teamkleding van Love for Cycling voor extra zichtbaarheid. In onze shop vind je naast de beste wielrenbroeken ook de beste prijs voor topkwaliteit. Voor Nederland en België bieden we gratis verzending en zit je binnen 24 uur al op je fiets in jouw nieuwe wielrenbroek.

Bandenspoor - Donkergrijs