Dames fietsshirts

Wielrennersbroekje voor dames

Een wielrennersbroekje voor dames is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ook voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede fietsbroek voor dames erg belangrijk. Een goede fietsbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen.

Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een comfortabele fietsbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede fietsbroek voor vrouwen.

Wielrennersbroekje voor dames

Een wielrennersbroekje voor dames is waarschijnlijk één van de belangrijkste items om in te investeren als beginnende wielrenster, maar ook voor de gevorderde of lange afstand fietser is een goede wielrennersbroek voor dames erg belangrijk. Een goede wielrennersbroek voorkomt zadelpijn, een veel voorkomend probleem bij zowel mannen als vrouwen. Soms leid het er zelfs toe dat iemand het fietsen compleet op geeft en dat is echt zonde. Een comfortabele wielrennersbroek samen met de juiste fiets afstelling kan veel zadelpijn problemen voorkomen. Vooral voor vrouwen die veel fietsen en de beginnende fietser is het erg belangrijk om te investeren in een goede dames fietsbroek met zeem.

Wielrennersbroekje voor dames

Wielrennersbroekje speciaal voor dames

Geniet jij ook van de vrijheid van wielrennen? Misschien kom jij wel helemaal tot rust tijdens een lange fietsrit. Fietsers zoals jij weten dat het dragen van een wielrennersbroek van essentieel belang is voor het zitcomfort en de houding waarin je fietst. Wat zijn de verschillen in wielrenbroeken en welke dames wielrenbroekje past het beste bij mijn fiets of wielersport?

Het belang van een goede wielerbroek

Vrouwen die willen beginnen in de wielersport vragen zich weleens af waarom een wielrenbroek zo belangrijk is. Een wielrenbroek voor vrouwen heeft de functie om het schuren in de liezen en dijen tegen te gaan. Zadels van sportfietsen zijn smal en gestroomlijnd, maar zitten niet bepaald comfortabel. Zeker als je van plan bent om lange afstanden te fietsen of op snelheid dan is een dames wielrennersbroekje met platte naden en een zeem speciaal ontworpen voor het vrouwelijk lichaam geen overbodige luxe. De wielrennersbroek voor vrouwen voorkomt blaren, schaafplekken en bevordert een goede zit. Pijnlijke ongemakken tijdens of na het fietsen zijn ontmoedigend en je zal daarna niet graag meer op een fiets willen stappen. Een fietsbroek voor dames heeft als voordeel dat deze aanvoelt als een tweede huid, maar dan zonder de kwetsbaarheid daarvan. Afhankelijk van jouw voorkeur is de zeem in verschillende diktes verkrijgbaar. Een dikke zeem biedt optimale bescherming voor jouw drukpunten. De dunnere zeem geeft ook bescherming, maar biedt meer connectie met jouw fiets.

Exclusieve merken bij Love for Cycling

Love for Cycling heeft de beste merken voor vrouwelijke wielrenners. Speciaal ontworpen voor elk vrouwelijke lichaam en voor een zo goed mogelijke prestatie. We hebben niet allemaal dezelfde maat vrouwen fietskleding en Love for Cycling weet dat als geen ander. Merken als Dotout, Shebeest en Canari hebben de perfecte pasvorm voor elk figuur. De Amerikaanse kwaliteitsmerken Shebeest en Canari zijn lastig te verkrijgen in Nederland. Love for Cycling heeft deze merken toch weten te bemachtigen en biedt deze topmerken aan tegen de scherpste prijs. Kwaliteit moet immers betaalbaar zijn voor iedereen die van fietsen houdt. Dotout is een Italiaans merk dat ook hoogwaardigen fietskleding met mooie designs maakt. Met de exclusieve merken Dotout, Canari en Shebeest weet Love for Cycling precies wat de vrouwelijke fietsers willen.

Love for Cycling heeft de beste wielerbroek modellen:

  • Korte wielrenbroek: In de zomer is dit de ideale wielrenbroek voor dames. De platte naden zorgen ervoor dat er geen irriterende wrijving ontstaat. De zeem zorgt voor de juiste bescherming en ondersteuning.
  • Bibshort: Een bibshort is een wielrenbroek met bretels die de broek goed op zijn plek houdt.
  • Driekwart wielrenbroek: Voor de koudere dagen of vroege ochtenden biedt de driekwart wielrenbroek meer warmte, maar met hetzelfde comfort als de korte fietsbroek voor dames.
Wielrennersbroekje voor vrouwen

In een mooi wielrennersbroekje voor dames mag je gezien worden

Vroeger werd voornamelijk de functionaliteit van sportkleding benadrukt. Tegenwoordig zijn ontwerpen veel speelser en creatiever geworden. Het modeaspect is veel belangrijker geworden voor sportmerken, omdat ze veel meer concurrentie hebben gekregen. Love for Cycling biedt dames wielrenbroeken aan van topkwaliteit met de leukste prints. Reflecterende kleuren zorgen ervoor dat je niet over het hoofd wordt gezien. De veiligheid is voor fietsers van het grootste belang wanneer ze op donkere wegen of tijdens donkere dagen fietsen. Laat medeweggebruikers zien dat je er bent. Reflecterende elementen zijn verwerkt in de wielerbroeken en teamkleding van Love for Cycling voor extra zichtbaarheid. In onze shop vind je naast de beste wielrenbroek ook de beste prijs voor topkwaliteit. Voor Nederland en België bieden we gratis verzending en zit je binnen 24 uur al op je fiets in jouw nieuwe wielrenbroek voor dames.

Bandenspoor - Donkergrijs
0

€ 0,00